Jdi na obsah Jdi na menu

Důležité informace na začátek školního roku

7. 9. 2020

Vážení rodiče, milí tanečníci,

Vítám Vás v novém školním/tanečním roce 2020/2021.

 

Tady pár důležitých informací:

Celé září chodíme na své tréninky, kam jsme chodili min. šk. rok, musíme dokončit choreografie a připravit se na podzimní soutěže ( u CDT Czech Dance Tour a TSR Taneční skupina roku) Tréninky jsou již vypsané a najdete je na webu, FB a nástěnce (rozvrh)! V pátek je vymezen čas od 16.30 do 19 hod pro nácvik choreografií, vždy se v daný týden dozvíte, zda budete mít v pátek trénink a čas. V pátek 2. 10. počítejte s tréninkem skoro všichni  a to: 2A,2B,3A,3B, 4A, MC a Feminy – bude to den před soutěží !
 

Veškeré soutěže jsou již na webu limitdc.cz
 

Prosím dodržujte opravdu zvýšenou hygienu, tak jak jsme se snažili v červnu. Desinfekce je u vchodu a také na wc!
Rodiče mají stále zákaz vstupu do školy a to do 16.30 hod, neboť do této doby je v prostorách také družina, rodiče v prostorách školy nezůstávají, můžete pouze doprovodit děti a na konci tréninku vyzvednout! Pokud do školy vstoupíte, tak s rouškou – respektujme prosím nařízení školy! Děkuji!

 

Kurzovné na první pololetí prosím uhraďte do 15. 10. – září a říjen máte převedeno z Covid karantény, ostatní měsíce si prosím do 15.10. zaplaťte! Veškeré info. k platbě najdete na webu www.limitdc.cz

 

Od října budou některé děti trénovat v jiné skupince, vy kteří jste byli informování už na soustředění víte, ostatní budou informování během září!
Prosím všichni si přečtěte organizační a bezpečnostní pokyny ohledně soutěží, budou vyset na naší nástěnce a také webu! Důležité!!!!!!!!

 

Děkuji za pochopení

 

Přeji pevné zdraví a nervy taky 

 

V Havířově dne 2. 9. 2020
Daniela Dostálová